Gite La Maison Bleue, 4 chambres 2 salles d'eau


56680 Plouhinec
Pays de Lorient / Ria d'Etel
9.0 /10
5 avis
Contact
1 gite, 130 m², 8 personen
4 kamers, 2 badkamers

550-1200 €/week


Huurperiode : 7 nachten minimum
Een huisje huren in Plouhinec, tussen Auray en Lorient, in Morbihan in het zuiden van Bretagne, aan zee.

Wij nodigen u uit om de Ria d'Etel, de haven, de vele eilandjes, waaronder die van Saint-Cado in Belz (6 km), de havens van "Magouër" en "Vieux Passage" (4 km), het schiereilandeiland en de kleine zee van Gavres met zijn grote branding en fijne zandstranden.
7 km van de grote visstek aan de voet van de kleine zee van Gâvres.

Wandelpad langs de rand van het pand.

Vrijstaand huisje voor 8 personen, gelabeld 3 aren (Gîtes de France) en 3 sterren (prefectuur), met een oppervlakte van 130 m² met eigen parkeerplaats op een volledig omheinde tuin van 500 m² gelegen op 50 meter van de weg die leidt naar de citadel van Port-Louis, aan de rand van een bos, 500 m van alle winkels en voorzieningen en op slechts 2,5 km van stranden die zijn geclassificeerd als "Blauwe Vlag" vanwege de kwaliteit van hun water.

Op de begane grond: 1 ingerichte keuken, woonkamer, eetkamer, een slaapkamer (1 tweepersoonsbed), 1 badkamer (Italiaanse douche), 1 apart toilet.
Boven: 1 slaapkamer (2 bedden van 90), 1 slaapkamer (1 tweepersoonsbed), met de mogelijkheid om een kinderbedje, doucheruimte, wc toe te voegen, en VANAF SEIZOEN 2022, 1 extra slaapkamer (1 bed van 160x200 modulair in 2 bedden van 80x200). Een mezzanine met bank.

2 terrassen met tuinmeubelen, waarvan één op het oosten en de tweede op het zuidwesten om te genieten van de momenten van nietsdoen op alle uren van de dag.
Grote garage om fietsen en diversen te stallen. Barbecue.
Centrale verwarming op gas.

Dit huisje kan ook gehuurd worden als een 2-persoonsversie (alleen de begane grond en de mezzanine, de rest wordt afgekeurd) buiten de schoolvakanties van 330 tot 460 € per week.

AANKOMSTTIJDSCHEMA: Het is mogelijk om de sleutels in bezit te nemen vanaf 11.00 uur maar de gîte is uiteraard pas beschikbaar na volledig onderhoud, uiteraard (maximaal 15:00 uur, er wordt een sms naar uw gsm gestuurd zodra de gîte beschikbaar is).

U zult betoverd worden door het prachtige landschap van de pittoreske Ria d'Etel en zijn vele eilandjes, de citadel van Port-Louis, de Golf van Morbihan, geclassificeerd als de mooiste baaien ter wereld, bezaaid met eilanden zoals Île aux Moines .
Ook te zien, Rochefort-en-Terre, het mooiste dorp van Frankrijk 2016.
Terrein 546 m²
Gratis WiFi
Priveparking
Tuin
Ingesloten gebied
Beddengoed verhuur
Afgesloten ruimte
Afgesloten binnenplaats
Fiets schoonmaken
Fietsroutes
Garage
Afgesloten parkeerplaats
Motorfiets reinigen
Fietsroutes
Hard en vlak terrein
Ruimte voor het drogen van kleding
Wandelpaden
Geld
Cheques aanvaard
Chèques-vacances
Visa
MasterCard
Bankoverschrijving
PayPal